HCB - HOBBYCENTRUM BOXTEL


HobbyCentrum Boxtel is een ontmoetingsplaats voor senioren vanaf 50 jaar uit Boxtel, Liempde, Lennisheuvel en Esch.


HCB biedt de gelegenheid om een hobby in groepsverband uit te oefenen, les te krijgen van ervaren docenten of begeleid te worden door onze enthousiaste vrijwilligers. Daarnaast besteden wij aandacht aan allerlei vormen van bewegen, zowel buiten als in onze beweegzaal.


Onze ruim 30 activiteiten zijn onderverdeeld in een aantal thema’s: Creatief, Hobby’s, Bewegen en Cursussen. Daarnaast bieden wij ook pc-cursussen, telefoon- en tabletcursussen aan onder Seniorweb.


Alle medewerkers van HCB zijn vrijwilligers. Daardoor kunnen we de kosten en de abonnements- en cursusgelden beperkt houden.

HCB is steeds op zoek naar nieuwe activiteiten. Heb je een leuke hobby, of wil je jouw kennis en ervaring met anderen delen, meld je dan aan als vrijwilliger.


HCB is gevestigd in het voormalige Blanca-pand: Baroniestraat 105 te Boxtel.

Wij zijn bereikbaar per email: info@hobbycentrumboxtel.nl of via telefoon 0411 210 355.


Graag nodigen wij je uit om eens kennis te komen maken met alle faciliteiten en mogelijkheden die HCB biedt. Bezoek daarom zeker onze website www.hobbycentrumboxtel.nl Daarop vind je alle informatie en de mogelijkheden om een abonnement te nemen of je in te schrijven voor een van onze cursussen.


Deel deze pagina