Naast het vertrouwde informatiebulletin ONSBoxtel ontvangt u het ledenblad ONS van KBO-Brabant. Dit is een gratis informatief blad voor 50+-ers.

Ook vindt u op onze website informatie over onze organisatie, activiteiten en reizen. Deze website biedt een mogelijkheid om informatie te vinden en om met elkaar in contact te komen.


Veel senioren zijn goed thuis in het werken met de computer, met email, internet  of facebook. Zij hebben ontdekt dat er een nieuwe wereld opengaat. Binnen seniorenvereniging Boxtel zijn er mogelijkheden om uw vaardigheid in het gebruik van computers te vergroten of hulp te vragen. Voor een cursus of begeleiding kunt u vooral terecht bij het Hobbycentrum Boxtel.


Heeft u vragen, opmerkingen of idee├źn hebben om de website nog completer of gebruiksvriendelijker te maken dan kunt u altijd een bericht sturen naar info@seniorenboxtel.nl


Contact met uw seniorenvereniging kan via email of via de website: 

Seniorenvereniging KBO Boxtel

Secretaris: Irma van der Sloot

Email: info@seniorenboxtel.nl

Website: WWW.seniorenboxtel.nl

Fitheidsoefeningen voor iedere dag!

Contact is het kernwoord 

Welkom bij seniorenvereniging Boxtel. Alle 50+-ers mogen daarbij aansluiten.


Seniorenvereniging Boxtel biedt u een bijdrage aan een gevarieerd leven. Seniorenvereniging Boxtel geeft u een antwoord op de vraag, hoe en waar je andere mensen kunt ontmoeten, waar je samen kunt praten, een glaasje drinken, een hobby uitoefenen?

Seniorenvereniging Boxtelheeft ongeveer 2000 leden; zij willen na een werkzaam leven andere mensen ontmoeten en activiteiten ondernemen. Via deze website krijgt u de mogelijkheid om informatie over onze vereniging te krijgen; wij zijn een vereniging van mensen die bij ons een zinvolle aanvulling vinden voor hun vrije tijd.